sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Mitä sillä on laukussaan?



Löysin tämän hauskan idean mizyénan blogista. Minun laukkuni sisältö on tässä. Jätin tosin pois kaksi maksettua laskua ja käytetyn paperinenäliinan.

Kosmetiikkaa ja meikkejä ei yleensä löydy huulirasvaa lukuunottamatta. Nyt tilanne oli hieman toinen. Ripsiväri, kajal ja sivellin ovat jäänteitä perjantailta, jolloin olin Firman järjestämissä juhlissa. Mielestäni minulla oli siellä luomivärikin, mutta se on kai kadonnut. Ilmeisesti keräilen ilmaisnäytteitä, kuvassa pieni hajuvesi ja pieni voidetuubi.

Yläreunassa on leluvasikoista tekemäni kaulakoru. Ostoskassinani toimiva intialaiskuvioinen laukku on palvellut minua pitkään. Keltaisen huivin on äitini tuonut jostain ulkomailta, en enää muista, mistä.

Kuvan alareunassa on korallinpala, mosaiikinmurunen, korukiviä, tuhatjalkainen ja korvatulpat. Avaimet, polkupyöränlamppu, aurinkolasikotelo, aurinkolasit, lompakko ja mp3 ovat kai järjellisempiä varusteita.

4 kommenttia:

A-J kirjoitti...

Hih, aikalailla paljon tavaraa on!

kati kirjoitti...

Samalla tuli siivottua laukussa. Siis en ollut sen sisällä siivoamassa, ei se ihan niin tilava ole. En ole varma, onko muovinen tuhatjalkainen yleisesti välttämätön mukanakuljetettava. Nyt se on kirjahyllyssä.

-H- kirjoitti...

aika vähän tavaraa... ;)

kati kirjoitti...

Haha, kommenteissa huomattavissa miehen ja naisen välisen tarkastelukannan ero. Mikä on paljon ja mikä vähän... ;)