sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tunnustus – You have lovely blog

Sain tunnustuksen. Taijalta. Kiitos. Olen liikuttunut. Hieman hämmentynytkin.


Tunnustukseen liittyen vastaan viiteen kysymykseen:


- Lempiruoka: Niitä on tietysti valtavasti. Sushi. Intialainen ruoka. Äyriäiset. Ja silmitöntä eettistä syyllisyyttä aiheuttava, mutta ah niin ihana liha. Tein eilen taivaallista uunifilettä. Seuranaan suppilovahverokastiketta (paljon kermaa ja voita), uunitomaatteja ja grillattua halloumijuustoa. Auh, nälkä!
- Lempimakeinen: Salmiakki
- Lempiluettava: André Brink, Margaret Atwood, Salman Rushdie, Aleksis Kivi, Sheri S. Tepper, Annie Proulx, Jorge Amado, Joann Sfar
- Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Jahah. Teenkö minä käsitöitä? No, ehkä, harvakseltaan. Kudon joskus sukkia ja outoja päähineitä. Virkkaan amigurumeita. Kissan nukkuessa. (Se pitää kovasti langoista. Ei niinkään kälyistä tahi natoista.)
- Lempielokuva: Vaikea sanoa. Ehkä Pedro Almodóvarin Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän? (¿Qué he hecho yo para merecer esto?, 1984)

Ja minä saan jakaa tämän eteenpäin viidelle blogille. Muttamutta. Olen taas kuitenkin erilainen.  En tottele taaskaan sääntöjä. Jaan tämän vain kolmelle. Haluan ojentaa seuraaville ruusut hienoista blogeistaan:
kasarikakara http://kasarikakara.blogspot.com
kettunen http://kettunen-kesapaivakirja.blogspot.com
mannilainen http://mannilainen.blogspot.com